jousiOrkesteri

 

Olemme valmistuneet muusikon ammattiin ja suorittaneet opintomme Suomessa ja/tai ulkomailla musiikkikorkeakouluissa (II aste, AMK, YAMK, MuK, MuM), sekä toimineet laajasti musiikkialalla eri tehtävissä: solisteina, kamarimuusikkoina tai orkesterimuusikkoina niin julkisella-, yksityisellä, kuin kolmannella sektorilla sekä freelancereinä, ja lisäksi musiikkipedagogeina yksityisopettajina tai työskentelemällä musiikkioppilaitoksissa.

Taiteellisessa sisältöjen suunnittelussa pyrimme vaikuttavuuteen ja taivoitteemme on luoda puhuttelevia konsertteja, jotka avaavat perspektiiviä ihmisyyteen ja aikamme ilmiöihin. Lähestymme klassisen musiikin perinnettä monialaisesta ja monitieteisestä näkökulmasta, tavoitteenamme luoda laaja kosketuspinta taidemusiikkiin ja siten tuoda musiikkia lähelle ihmistä.

Tervetuloa tutustumaan meihin !

 
 

Anna-Mari Autere, viulu

Anna-Mari Autere on turkulaistunut muusikko ja musiikkipedagogi. Vuodesta 2019 hän on toiminut päätoimisena viulun- ja alttoviulunsoiton opettajana Vakka-Suomen musiikkiopistossa sekä johtanut alueen jousiorkestereita. Opetustyön lisäksi hän soittaa kotiseudullaan Haapaveden kamariorkesterissa sekä toimii aktiivisena freelance-muusikkona, erityisesti kamarimusiikin parissa. Klassisen musiikin lisäksi hän nauttii maailmanmusiikista ja kansanmusiikista, joiden parissa kasvoi Pohjois-Pohjanmaalla Oulaisissa ja Haapavedellä. Autere konsertoi mielellään niin pienien kylien pihamailla kuin suurissa konserttisaleissakin. Erityisesti hän nauttii viulunsoiton roolien tarkastelusta erilaisissa vuorovaikutuksissa ja ympäristöissä. Yleensä, minne viulun voi viedä, siellä kannattaa myös soittaa.

Koulutukseltaan Autere on valmistunut viulunsoitonopettajaksi Centria ammattikorkeakoulusta vuonna 2017 opettajanaan Reijo Tunkkari. Kamarimusiikkia hän opiskeli Hanna Pakkalan ja Lauri Pulakan johdolla. Osaamistaan Autere on laajentanut suorittamalla muusikon tutkinnon alttoviululla Turun konservatoriossa vuonna 2020. Tällä hetkellä hän opiskelee ylempää ammattikorkeakoulututkintoa Tampereella ja viimeistelee klassisen viulunsoiton diplomikurssia opettajanaan Sirkka-Liisa Kaakinen-Pilch.

Emilia Sohlberg, viulu

Emilia Sohlberg on valmistunut Turun taideakatemiasta vuonna 2022 musiikkipedagogiksi. Siellä hän opiskeli Alexander Vinnitskin ja Siljamari Heikinheimon johdolla. Sohlberg toimii monipuolisena kamarimuusikkona ja on soittanut useiden ammattiorkesterien riveissä. Emilia on yksi Helsingissä toimivan Soul Strings ry:n perustajajäseniä. Tämä jousiyhtye on soittanut muun muassa Taidekeskus Salmelassa Jukka Kuoppamäen juhlakonsertissa sekä levyttänyt eri big bandien kanssa.

Emilia toimii Turun alueella viulunsoiton opettajana muun muassa Lieto-opistossa. Tämän lisäksi hän on opettanut Turun konservatoriolla.

Tärkeimpänä musiikissa hän pitää tulkintaa ja mielenkiintoisten kokemusten luomista yleisölle.

Jaakko Mattelmäki, viulu

Jaakko Mattelmäki on viulisti/alttoviulisti ja musiikkiteknologi. Hän valmistui musiikkipedagogiksi (AMK) Turun musiikkiakatemiasta 2011 Araik Resjanin oppilaana. YAMK opinnot hän suoritti myös Turussa vuonna 2022. Musiikkiteknologiksi hän valmistui Porin Palmgren-konservatoriosta 2005.

Tällä hetkellä hän työskentelee viulunsoiton lehtorina Rauman musiikkiopistossa. Opetustyön ohella hän soittaa useissa eri kamarimusiikkikokoonpanoissa. Nykyään myös erilaiset poikkitaiteelliset projektit, levytykset ja teatterimusikaalit työllistävät enenevässä määrin.

Liisi Uusitalo, viulu / Perustaja + Toiminnanjohtaja + Vastaava tuottaja

Olen saanut kokea musiikin voiman yhdistää ihmisiä, rikastuttaa elämää ja avata aina vain uusia ulottuvuuksia siitä, mitä miellämme musiikiksi ja mitä sen kautta voidaan viestiä. Työni kautta pyrin mahdollistamaan sen, että yhä useampi ihminen voisi kokea saman - ilman ennakkoluuloja tai käsityksiä siitä, miten musiikkia tulisi kuunnella. Roolini on näin ollen palvella tarkoitustamme, luoda yleisölle korkealaatuisia puhuttelevia taide-elämyksiä yhdessä jokaisen kanssa, joka on osallisena toiminnassamme. Koen näiden elämysten tarjoamisen yleisölle yhdessä muiden muusikoiden kanssa tärkeäksi.

Opiskelin viulunsoittoa lapsuudessani Turun konservatoriossa, jossa suurin innoituksen lähde oli instrumenttiopintojen lisäksi yhteissoitto ystävien ja muiden muusikoiden kesken. On todella rikkaus jakaa musiikin kautta yhteisiä kokemuksia ja elämyksiä sekä muiden muusikoiden että yleisön kanssa. Musiikki vei minut Turun konservatorion kamariorkesterin konserttimatkoille Eurooppaan, Venäjälle sekä USA:han. Musiikkipedagogin opinnot Turun AMK:n Taideakatemiassa olivat antoisia opettajieni Alexander Vinnitskin ja Araik Resjanin johdolla. Lämmin kiitos heille, ja kaikille muille opettajilleni viulunsoiton opintojeni aikana lapsuudesta saakka. Valmistuin musiikkipedagogiksi vuonna 2014. Sinfoniaorkesterimusiikin rikkaaseen ilmaisuvoimaan pääsin tutustumaan työharjoittelijana Turun filharmonisessa orkesterissa, jossa kapellimestarin ja orkesterimuusikoiden tiivis yhteistyö ja intensiivinen tulkinta jätti lähtemättömän jäljen. Lumo Ensemble -jousikvartetin viulistina (2012-2023) olen saanut tuoda musiikkia lähelle ihmistä konserteissa, yksityisissä juhlissa ja tapahtumissa Suomessa, muun muassa Turun Musiikkijuhlilla, sekä Norjan Huippuvuorilla ja Ruotsissa Tällbergissä. Studiotyöskentelystä minulla on kokemusta seuraavien artistien ja säveltäjien kanssa: Dino Mansik, Oona Sepponen, Benben (US), Von Konow, Sam Shingler, SUSANNA ja Mari Sainio. Olen kiinnostunut musiikista laajasti kattaen eri genret ja tyylikaudet.

Elämääkin suurempi haasteeni, tavoitteeni ja pyrkimykseni viulistina on tavoittaa musiikin ydin ja kietoa pieni pala sielua viulun ääneen, jotta musiikki voisi koskettaa ja puhutella yleisöä. Klassisista instrumenteista voi löytää loputtomasti uusia ulottuvuuksia, mikä on todella mielenkiintoista ja samalla se saa minut tuntemaan itseni hyvin nöyräksi musiikin ihmeen äärellä.

Kiinnostuin jo musiikkiopintojeni aikana myös kulttuurin, luovien alojen työmahdollisuuksien ja klassisen musiikin edistämisestä. Suuria mielenkiinnon kohteitani ovat myös klassisen musiikin yleisötyö sekä kulttuurin ja talouden suhde. Saadakseni näihin asioihin työkaluja ja avatakseni uusia näkökulmia olen jatkokouluttautunut sekä kauppatieteen kandidaatiksi (Aalto-yliopisto) että filosofian maisteriksi (musiikkitiede, Helsingin yliopisto). Olen saanut edistää minulle tärkeää arvoa, kulttuurin elinvoimaisuutta myös taidehallinnon- ja tapahtumatuotannon parissa monien kulttuurialan toimijoiden, kuten muun muassa Turun Musiikkijuhlien, Porin Palmgren-konservatorion, Suomen Mieskuoroliiton, Akateemiset Muusikot Oy:n, WeW!-nykymusiikkifestivaalin, Kemiönsaaren Musiikkijuhlien ja Kuhmon Kamarimusiikin työntekijänä.

Tällä hetkellä saan osaltani edistää turkulaista uuden musiikin konserttitarjontaa toiminnanjohtajana WeW!-festivaalilla ja kehittää Bow+:n konserttitoimintaa yhdessä koko orkesterin ja yhteistyötaiteilijoidemme kanssa.

Pedro Pablo Vasquez Ordenes, alttoviulu

Pedro Pablo Vasquez Ordenes on chileläinen alttoviulisti, joka on seurannut rakkauttaan musiikkiin aina Chilestä Sveitsiin ja Ranskaan ja sieltä edelleen Suomeen ja Ruotsiin. Hän aloitti valmistavan kurssin Luganon Conservatorio Della Svizzera Italiassa Danilo Rossin johdolla ja jatkoi sieltä Ranskaan, missä valmistui Toulousen konservatoriosta vuonna 2016 opiskeltuaan Domingo Mujican, Louis Merlet'n ja Michel Michalakakosin ohjauksessa. Ranskan jälkeen hän aloitti kandidaatin opinnot Turun Taideakatemiassa, missä häntä opettivat Harri Sippel ja Oleg Larionov. Suoritettuaan musiikkipedagogiikan kandidaatin tutkinnon Turun AMK:n Taideakatemiassa hän aloitti maisteriopinnot sinfoniaorkesterisoitossa Göteborgin yliopiston musiikki- ja draama -akatemiassa Johanna Perssonin johdolla.

Suomessa Pedro Pablo on työskennellyt muun muassa Kuopion -, Hyvinkään -, Lappeenrannan -, Lohjan - ja Hämeenlinnan kaupunginorkestereissa. Hän on osallistunut lukuisiin oopperaprojekteihin Helsingissä ja soittanut kuusi kesää Heinäveden Musiikkipäivillä Helsinki Sinfonietan riveissä. Ruotsissa Pedro Pablo on toiminut freelancemuusikkona muun muassa Göteborgin sinfoniaorkesterin, Helsingborgin sinfoniaorkesterin, Norrlandsoperanin, Norrbotten NEOn ja Ruotsin kamariorkesterin kanssa. Kamarimusiikki on myös lähellä hänen sydäntään, minkä vuoksi hän matkustaa usein Saksaan soittamaan freelance-kamariorkesteri C/O:n kanssa ja on kutsuttu mukaan kamarimusiikkiyhtyeisiin YOMA-kurssille Ruotsissa. Tärkeitä opettajia Pedrolle ovat olleet muun muassa Atilla Aldemir, Laura Groenestein, Markus Falkbring, Emil Jonasson, Hanne Skjelbred, Atte Kilpeläinen ja Lilli Maijala.

Helena Vuola, sello

Helena Vuola aloitti sellonsoiton 6-vuotiaana Turun konservatoriossa ja jatkoi opintojaan Sibelius-Akatemiassa Timo Hanhinen opettajanaan. Musiikin maisterin tutkinnon hän suoritti joulukuussa 2021 Tuomas Lehdon johdolla. Helena opiskeli lukuvuoden 2018-2019 vaihdossa Saksan Hannoverissa prof. Tilmann Wickin opetuksessa. Hän suoritti myös barokkisellon sivuainetutkinnon Markku Luolajan-Mikkola opettajanaan viimeisenä opiskeluvuotenaan. Helena on opiskellut myös jazzimprovisaatiota  opettajaan saksofonisti Petri Puolitaival.


Helena on osallistunut muun muassa Arto Noraksen, Ivan Monighetin, Martti Rousin, Marko Ylösen, Niklas Schmidtin sekä Andreas Brantelidin mestarikursseille. Hän on esiintynyt esimerkiksi Sinfonia Lahden, Vantaan Viihdeorkesterin, Turun filharmonisen orkesterin, Jyväskylä Sinfonian, Kymi sinfonietan sekä Turun vanha musiikki ry:n mukana. Helena esittää mielellään monentyylistä musiikkia ja on esiintynyt erilaisilla kokoonpanoilla muun muassa Sysmän Suvisoitossa, Flow-festivaaleilla sekä Kiteen kamarikonserteissa.

Alina Marttinen, viulu

Olen valmistunut musiikkipedagogiksi Turun Taideakatemiasta instrumenttinani viulu (vuonna 2017). Olen sen jälkeen tehnyt opettajan sijaisuuksia muun muassa Pohjois-Kymen ja Itä-Helsingin musiikkiopistoissa. Sain arvokasta kokemusta vuosina 2007–2015 toimineessa Jean Sibelius-orkesterissa soittamisesta Jukka- Pekka Sarasteen sekä muiden vierailevien kapellimestareiden johdolla orkesterin viimeisimpinä vuosina sekä useista työharjoittelujaksoista Turun filharmonisessa orkesterissa Leif  Segerstamin johdolla (vuodet 2014-2017). Olen osallistunut useille viulun mestarikursseille kesäisin, kuten Kuhmon kamarimusiikkifestivaaleille.

Muusikkona olen sijaistanut Lappeenrannan kaupunginorkesterissa (vuonna 2022) ja teatterimuusikkona Lappeenrannan kaupunginteatterin musikaalissa Myrskyluodon Maija (vuonna 2012) sekä Teatteri Imatran musikaalissa Piaf- pikkuvarpunen (vuonna 2023- ). Tällä hetkellä opiskelen Suomen Suzukiyhdistys ry:n opettajakoulutuksessa (vuonna 2019-) ja viimeistelen musiikkitieteen maisteri- ohjelman opintojani Jyväskylän yliopistolle (vuonna 2019- ).

Katriina Rainio, viulu

Katriina Rainio on valmistunut musiikkipedagogiksi Turun Taideakatemiasta prof. Aleksander Vinnitskin luokalta. Hän on sen jälkeen täydentänyt opintojaan suorittamalla solistisen barokkiviulun tutkinnon Turun konservatoriolla Hanne Lundin johdolla. Rainio on työskennellyt Turun filharmonisessa orkesterissa ja Kuopion kaupunginorkesterissa. Barokkiviulua hän on soittanut Kuninkaantien Muusikoissa ja Suomalaisessa barokkiorkesterissa.

Opettajana hän toimii tällä hetkellä Turun NMKY:n Musiikkiopistossa ja Toivonlinnan avoimessa musiikkiopistossa, jota on ollut mukana perustamassa. Kamarimuusikkona hän soittaa myös alttoviulua ja kansanmusiikkisoittimista sahaa. Rainio työskentelee myös studiomuusikkona ja taustalaulajana.

Elektronisen musiikin uudet alustat ja mahdollisuuden kiinnostavat Katriinaa. Esim WeW!22 Contemporary Music Festivalilla hän esitti säveltäjä Maija Hynnisen teoksen ”…Sicut aurora procedit” viululle ja elektroniikalle sekä kokonaisuuden ”Barokin ajan helmiä” 5-kielisellä sähköviululla ja looppikoneella. Sahansoittoa voi kuulla 2012 julkaistulla ”Noch a Mól - Marko Autio: Kuoleman Uni ” -levyllä, jonka on tilannut taidemusiikkia ja kansanmusiikkia esittävän yhtye. Euroopan Kulttuuripääkaunkivuoden 2011 ohjelmassa Rainio oli mukana niin soittajana kuin säveltäjänäkin Pirjon paras päivä -nykysirkusesityksessä. Vuodesta 1998 lähtien hänellä on ollut omia vahtuvia kokoonpanoja klassisen musiikin, tanssimusiikin, Kletzmer ja kansanmusiikin, sekä barokkimusiikin tyylilajeissa.

Katariina Sallinen, viulu

Katariina Sallinen on Turkuun kotiutunut freelance-muusikko. Hän on opiskellut Turun Taideakatemiassa viulupedagogiksi ja moninaisten opetustöiden lisäksi soittanut Turun kaupunginteatterin, Åbo Svenska Teaterin, Tanssiteatteri Erin ja Saaristo-oopperan produktioissa sekä toiminut viulistina mm. Turun, Oulun ja Mikkelin kaupunginorkestereissa. Katariina kuuluu myös vanhaan musiikkiin erikoistuneeseen Kuninkaantien muusikot -orkesteriin, soittaa aktiivisesti kamarimusiikkia ja keikkailee mielellään kaikkialla, missä vain viulistia tarvitaan - kirkoissa, konserttilavoilla ja rokkiklubeilla.

Tuuli Laurikainen, alttoviulu

Alttoviulisti Tuuli Laurikainen aloitti viulunsoitonopintonsa 6-vuotiaana Turun konservatoriossa Marianna Kokkon johdolla. 15-vuotiaana sattumien summana soitin vaihtui alttoviuluun ja siitä alkoi pitkä yhteinen seikkailu musiikin maailmassa. 

21-vuotiaana ammattiopintonsa aloittanut Laurikainen palkittiin opinnoistaan stipendein sekä apurahoin. Hän valmistui musiikkipedagogiksi vuonna 2014 erinomaisin arvosanoin. Tuuli muistelee lämmöllä ja kiitollisuudella opettajiaan niin soolosoittimen, kuin kamarimusiikin osalta.  Erityiskiitos: Harri Sippel, Oleg Larionov, Jouni Rissanen, Alexander Vinnitski, Marko Autio, Erkki Lahesmaa, Jukka Perksalo ja Teemu Kupiainen. 

Orkesteri - ja kamarimusiikki on erityisen lähellä  Tuulin sydäntä ja hän on esiintynyt monipuolisesti eri kokoonpanoissa ja tapahtumissa kotimaassa, ympäri Eurooppaa ja aina Amerikassa asti. 

Viimeiset kymmenen vuotta Tuulin on eniten nähty esiintyvän oman yhtyeensä Lumo Ensemblen kanssa, joka esiintyi muun muassa Turun Musiikkijuhlilla sekä Henrikin kirkon kamarimusiikkiviikoilla (2022). 

”Musiikki on johtanut matkoihin ympäri maailmaa, tuonut uusia ystäviä ja aivan maagisia elämyksiä. Ilman musiikkia – ei mitään olisi”

Niina Parkkonen, alttoviulu

Muusikkotaustani on taidemusiikissa sekä oman seutukunnan perinnemusiikissa. Oman synnyinkaupunkini, Pieksämäen, varhaismusiikkikasvatus oli vallattoman rikasta Tuula Hätisen johtamana: me tanssimme, lauloimme, soitimme, leikimme, valmistimme musikaalin sekä esiintymisiä. Aikuisena olen opiskellut alttoviulun instrumenttiopintoja sekä pedagogiikkaa niin Hans Loddersin kuin Harri Sippelin johdolla ammattiopinnoissa. Valmistuin musiikkipedagogiksi vuonna 2012. Kamarimusiikki kulkee merkittävänä osana alttoviulismissa, ja olen itsekin saanut soittaa niin trioissa, kvarteteissa kuin orkestereissa Suomessa ja Itävallassa. Sittemmin kiinnostuin syvemmin musiikin pedagogiikasta, ja opiskelin sitä niin maailman musiikkikulttuurien, yhtyesoiton kuin vapaan säestyksen näkökulmista Jyväskylän yliopistossa. Tällä hetkellä teen kyläkouluidentiteetteihin ja taideinterventioon liittyvää väitöstutkimusta.

Joskus on tilanteita, jolloin lausutut sanat eivät vain riitä. Silloin soitan alttoviulullani ja tunnen olevani osa jotain, jonka kuulija voi kokea rauhassa omalla tavallaan. Maailma resonoi minulle taiteen, tieteen ja inhimillisten yhteisöjen kautta. Orkesterisoitossa yhdistyy minulle tärkeitä arvoja, ja orkesterissa olen oppinut niin musiikin kuin yhteen puhaltamisen kielen.

Katariina Kolehmainen, sello

Katariina Kolehmainen on sulkavalaislähtöinen sellisti ja musiikkipedagogi. Orkesterimuusikkona Katariina on keikkaillut mm. Sinfonia Lahdessa, Turun Filharmonisessa Orkesterissa, Ruotsin Radion sinfoniaorkesterissa, Norrköpingin sinfoniaorkesterissa ja Baltic Sea Philharmonic-orkesterissa.

Hän valmistui keväällä 2023 orkesterimusiikin maisteriksi Tukholman Kuninkaallisesta Korkeakoulusta, jossa hänen opettajinaan oli Kati Raitinen ja Johannes Rostamo. Vuonna 2018 hän valmistui musiikkipedagogiksi Turun ammattikorkeakoulusta, jossa hän opiskeli Erkki Lahesmaan johdolla. Hän on täydentänyt opintojaan muun muassa Andreas Brantelidin, Helen Lindenin ja Torleif Thedeenin mestarikursseilla.

Katariinan suurin rakkaus huonekasvien ohella on soittaa kamarimusiikkia ystävien kanssa. Erilaiset kokoonpanot ovatkin antaneet monia mahdollisuuksia esiintyä ympäri Pohjoismaita eri musiikkigenreillä.

Hanna-Viola Miettinen, sello

Hanna-Viola Miettinen on valmistunut sellonsoiton maisteriksi Viron musiikki- ja teatteriakatemiasta ja musiikkipedagogiksi Turun Taideakatemiasta. Kamarimusiikki on erityisen lähellä Miettisen sydäntä, ja hän soittaakin aktiivisesti useammassa kokoonpanossa.  Kamarimuusikkona Miettinen  on konsertoinut Suomen lisäksi myös muun muassa Virossa ja Ranskassa. Kamarimusiikin lisäksi Miettinen on soittanut useissa orkesteri- ja oopperaproduktioissa sekä Suomessa että Virossa. Muusikkona Miettistä kiinnostaa ja inspiroi erityisesti tarinat esitettävän musiikin takana sekä vuorovaikutus ja sanattomien ajatusten ja tunteiden välittäminen ja jakaminen yleisön kanssa. Kamarimuusikkona työskennellessään hän nauttii erityisesti vuorovaikutuksesta kokoonpanonsa kanssa. Miettinen opettaa sellonsoittoa Länsi-Uudenmaan ja Nurmijärven musiikkiopistoissa sekä valmistelee tulevia konsertteja kamarimusiikkikokoonpanojensa kanssa.

Li Qi, viulu / konserttimestari

Li Qi aloitti viulunsoiton opinnot kuusi vuotiaana isänsä ohjaamana. Myöhemmin hän jatkoi opintojaan Kunming Taideinstituutissa, Yunnan Arts Instituutissa ja Sichuan Musiikkiakatemiassa Kiinassa.

Li Qi voitti ensimmäisen palkinnon Zemplen Music Festival -kilpailussa Unkarissa vuonna 2008, ja hänet kutsuttiin esiintymään solistina avajaiskonsertissa Zemplen Music Festivalilla Unkarin radion sinfoniaorkesterin kanssa seuraavana vuonna 2009.

Vuodesta 2011 Li Qi on opiskellut professori Alexander Vinnitskin ohjauksessa Turun AMK:n Taideakatemiassa. Opintojensa aikana hän menestyi solistikarsinnassa ja sai paikan esiintyä Nuorten solistien konsertissa Turun filharmonisen orkesterin kanssa kahdesti.

Li Qi voitti ensimmäisen palkinnon Concert Festival International Competition -kilpailussa ja hänet kutsuttiin esiintymään Carnegie Halliin New Yorkiin, USA:han vuonna 2014.

Turun filharmonisen orkesterin koesoiton Li Qi voitti vuonna 2016, ja hän on soittaa orkesterissa tällä hetkellä pysyvästi.

Anna-Maria Huohvanainen, viulu

Anna-Maria Huohvanainen (s. 1997) on belgradilaistaustainen viulisti joka toimii tällä hetkellä Helsingissä. Hän esiintyy aktiivisesti soolo- ja kamarimuusikkona keskittyen pääosin nykymusiikin esittämiseen. Anna-Maria aloitti viulunsoiton jo 4-vuotiaana Belgradissa. Hänen viuluopettajanaan toimi Ljiljana Gligorevic-Fajgelj ja Anna-Maria valmistui Mokranjacin konservatoriosta keväällä 2012 erinomaisin arvosanoin. Sen jälkeen hän pääsi opiskelemaan Turun taideakatemiaan viulu pääaineenaan Araik Resjanin johdolla. Syksyllä 2017 hän suoritti viulussa B-tutkinnon ja valmistui muusikoksi Turun taideakatemiasta.

Anna-Maria on tällä hetkellä aktiivinen ja monipuolinen muusikko joka lähtee innokkaasti mukaan uusiin taideprojekteihin. Fearless Warriors of The Roseland -yhtyeelle, jossa Anna-Maria on mukana viulistina ja säveltäjänä, myönnettiin maaliskuussa 2016 Nordic Culture Fundin apurahoitus. Marraskuussa 2018 Anna-Maria on esiintynyt Royal Concertgebouw -orkesterin kanssa Helsingissä osana Side by Side -hanketta. Anna-Maria on soittanut mm.Turun filharmonisessa orkesterissa, Göteborgin orkesteriakatemiassa, Boljsoj-festivaalinorkesterissa ja Helsingin kamariorkesterissa. Lisäksi hän on esiintynyt soolo- ja kamarimuusikkona mm. Sveitsissä, Puolassa, Italiassa, Islannissa, Ruotsissa, Virossa ja Tanskassa. Vuosina 2019 ja 2020 Anna-Maria toimi toisen viulun äänenjohtajana Lappeenrannan kaupunginorkesterissa. Kesällä 2021 hän osallistui Reka Szilvayn ja Jari Valon mestarikursseille. Tällä hetkellä Anna-Maria viimeistelee viuluopintojaan Sibelius-Akatemiassa Tero Latvalan johdolla sekä soittaa Lahden kaupunginorkesterin riveissä.

Reetta-Liina Armio, viulu

Reetta-Liina Armio (os Säilä) aloitti viulunsoiton 5-vuotiaana Turun Konservatoriossa Tiina Hanhisen johdolla. Vuonna 2009 hän valmistui II asteen ammatillisesta muusikon koulutusohjelmasta opettajanaan Alexander Vinnitski. 

Armio on osallistunut muun muassa Rimtautas Cekuolisin, Päivyt Mellerin, Pekka Kuusiston, Ilja Grubertin sekä viimeisimpänä, vuonna 2022, Ofer Falkin mestarikursseille. Vuonna 2007 Suomen Kulttuurirahasto ja Suomen konservatorioliitto myönsivät Armiolle apurahan Astrid Joutsenon rahastosta sekä arvoviulun käyttöön kahdeksi vuodeksi. 

Armio on toiminut konserttimestarina useammassa oppilasorkesterissa sekä ajankohtaisesti Akademiska Orkesternissa vuodesta 2010 alkaen. 

Hän on ollut mukana konserttimatkoilla, konsertoinut ja toiminut solistina useissa eri soitinkokoonpanoissa. 

Ammattimuusikon koulutusohjelmasta valmistumisen jälkeen hän on opiskellut viulunsoittoa Alexander Vinnitskin johdolla. Armio on valmistunut lääkäriksi Turun Yliopistosta, erikoistuu parhaillaan psykiatriaan ja viimeistelee väitöskirjaansa aivotutkimukseen liittyen.

Matilda Berghäll, alttoviulu

Matilda Berghäll on alttoviulisti, joka valmistui musiikkipedagogiikan kandidaatiksi Harri Sippelin johdolla Turun taideakatemiasta keväällä 2021, minkä jälkeen hän aloitti orkesterimaisteriohjelman Göteborgin yliopistossa syksyllä 2021 Johanna Perssonin oppilaana. Hän on hyvin kiinnostunut sekä orkesterisoitosta että kamarimusiikista ja on esiintynyt kamarimuusikkona mm. Nauvon kamarimusiikkipäivillä, sekä Sibelius Korppoossa-festivaalilla Folke Gräsbeckin kanssa ja orkesterimuusikkona Heinäveden musiikkipäivillä. Hän on tehnyt sijaisuuksia Turun Filharmonisessa orkesterissa vuodesta 2019 sekä Göteborgin oopperalla vuodesta 2022. Matilda on saanut opetusta myös Atte Kilpeläiseltä, Paul Silverthornelta, Hanne Skjelbredtiltä, Krystof Tymendorfilta sekä Pedro Saglimbeniltä ja esiintynyt Turun filharmonisen orkesterin solistina nuorten solistien konsertissa vuonna 2019.

Oliver Müller, sello

Oliver Müller on opiskellut Tampereen ammattikorkeakoulussa ja Göteborgin yliopistossa valmistuen musiikin maisteriksi vuonna 2017. Hän on toiminut Turun seudulla sellonsoiton opettajana ja muusikkona vuodesta 2012, muun muassa What ever Works! -nykymusiikkifestivaalin aktiivina.

Elli Helske, kontrabasso

Elli Helske valmistui musiikkipedagogiksi Turun taideakatemiasta vuonna 2019. Tämän jälkeen opinnot jatkuivat Norjassa Stavangerin yliopistossa Igor Eliseevin johdolla, josta hän valmistui 2021 maisteriksi ja jonka jälkeen hän suoritti vielä Post graduate -diplomin vuonna 2022. Elli on toiminut muusikkona erilaisissa orkesteri- ja kamarimusiikkikokoonpanoissa sekä kontra- ja sähköbasso-opettajana. Elli on kiinnostunut musiikista monipuolisesti ja nauttii yhteissoitosta ja uusista kohtaamisista musiikin parissa.